Det er nu ikke helt tosset med erhvervsleasing

Det har selvfølgelig i mange år været almindeligt brugt for firmaer at lease deres erhvervsbiler, varevogne og andre køretøjer. Men er du klar over, at det også gælder moderne elbiler? Hvorfor holde fast i de traditionelle dieseldrevne firmabiler, når du også her kan skifte til de populære elkøretøjer? Du kan sagtens kombinere alle fordelene ved leasing med en smart eldrevet bil. Læs mere om mulighederne for erhvervsleasing elbil online.

Slip for besvær og bekymringer

Med den rette type leasingaftale kan du som erhvervsdrivende for eksempel overlade service og vedligeholdelse til leasingfirmaet. Det er desuden ofte muligt at tilknytte andre tillægsydelser til aftalen, som for eksempel vejhjælp og bilforsikring. Det kan typisk betale sig at studere alle mulighederne, før du skriver under. Formålet med en leasebil til erhvervsbrug er jo typisk at gøre det så enkelt som muligt at have en fuld funktionsklar bil til rådighed.

Fremtiden er fuld af strøm

Elbiler er kommet for at blive. Heldigvis udvides antallet af ladestationer langs det danske vejnet hele tiden, så det nu er lettere at få ”fyldt” strøm på firmabilen end det var for bare få år siden. Bilproducenterne har travlt med at udvikle og forbedre blandt andet batteriteknologien, hvilket betyder, at elektriske privatbiler samt erhvervsbiler bliver endnu mere populære i fremtiden. Udvalget af modeller er allerede bredt, da et stort antal producenter fokuserer indsatsen på dette område. Du kan allerede i dag vælge mellem fornuftige budgetmodeller, lidt dyrere mellemklasse modeller og de helt dyre luksusudgaver.