Næstved kommune kontakt mail

Kontakt og åbningstider – Næstved Kommune

Kontakt og åbningstider | Næstved Kommune

Skal du i kontakt med Næstved Kommune? Vi har samlet kontaktoplysninger og åbningstider til kommunen samt andre vigtige akutnumre til dig.

Kontakt og åbningstider – Næstved Kommune

Kontakt og åbningstider | Næstved Kommune

Du har mulighed for at sende en mail direkte til Center for Arbejdsmarked via din e-Boks. Du skal huske at skrive i emnefeltet, hvad din henvendelse handler …

Har du spørgsmål til det at være ledig? Center for Arbejdsmarked er din indgang til spørgsmål om arbejde, ledighed og offentlig forsørgelse.

Kontakt | Næstved Kommune

16. mar. 2021 — Ved generelle henvendelser er du velkommen til at sende en mail til: faellesindkoeb@naestved.dk. Vores fælles telefonnr. er 55 88 55 00.

Find kontaktoplysninger på Udbud og Indkøb i Næstved og Faxe Kommune. Det gælder for afdelingen og for de medarbejdere, der er en del af teamet.

Næstved Kommune

Næstved

Næstved Kommunes officielle hjemmeside. Find selvbetjeningsløsninger, nyheder, byrådet, og links til de øvrige hjemmesider om livet i Næstved Kommune.

Borgerservice – Næstved Kommune

Borgerservice | Næstved Kommune

Borgerservice i Næstved Kommune kan hjælpe dig med pas, kørekort og en række andre opgaver, hvor du har brug for at samarbejde med kommunen.

Organisationen – Næstved Kommune

Kommunen | Næstved Kommune

Her finder du informationer om Næstved Kommune som organisation og kommunens samarbejder, projekter mm.

Kommunens organisation – Næstved Kommune

Kommunens organisation | Næstved Kommune

Kommunens organisation. Den administrative organisering består af 10 centre – 8 fagcentre og 2 tværgående centre. Abonner på Kommunen. Din email. Send.

Den administrative organisering består af 10 centre: 8 fagcentre og 2 tværgående centre. Se organisationsdiagrammerne her.

Digital Post – Næstved Kommune

Digital Post | Næstved Kommune

Der bliver automatisk oprettet en digital postkasse til dig, når du fylder 15 år. Du skal bruge MitID for at læse og sende post på borger.dk eller e-Boks.dk …

Find din digitale postkasse til skriftlig kommunikation med offentlige myndigheder her og læs om hvor i Næstved Kommune, du søger om fritagelse for Digital Post.

Næstved Kommune – Borger.dk

​Her kan du finde myndighedens kontaktoplysninger og al den selvbetjening, myndigheden er ansvarlig for. Kontakt. Næstved Bibliotek og Borgerservice.

Kontaktoplysninger for Næstved Kommunes Kundeservice

Næstved Kommune Kundeservice – E-mail. Kontakt Næstved Kommunes kundeservice via e-mail: naestved@naestved.dk. Får du stadig ikke den service du skal bruge?

Keywords: næstved kommune kontakt mail