Biltema elcykel

Elcykel dame og herre – stort udvalg online – Biltema.dk

Hos os finder du cykler i forskellige modeller til alle aldre og behov. Find både klassiske herre og damecykler, mountainbikes og elcykler. Se udvalget her.

Biltema tilbyder et stort sortiment af elcykler i forskellige modeller. Fra sportige hybridcykler til klassiske modeller med bagagebærer og cykelkurv.

Elcykel | Vælg den rigtige elcykel – Biltema.dk

Til de mange førstegangskøbere giver ekspert i elcykler sine bedste råd til at få mest mulig saft og kraft ud af batteriet på elcyklen. Læs mere.

Er du på udkig efter en elcykel? Så læs her hvilke ting du bør overveje inden du vælger din elcykel.

Elcykel 28″ 7 gear – Biltema.dk

Klassisk elcykel af moderne konstruktion. Meget veludstyret med bl.a. cykelkurv, for- og baglygte, indstilleligt støtteben og justerbar frempind. Minimal vedligeholdelse med syv-trins bagnav fra Shimano Nexus. Drejegreb på styret til gearskift. Fodbremse bag og V-bremse for. Stel af aluminium, bygget til stabilitet og komfort. Kørestillingen er opret og behagelig. Sadlen er ekstra blød. Dækkene har reflekterende linjer på siderne for maksimal synlighed i mørke. Forberedt til stellås. Kvalitetsmotor med gennemprøvet teknik, støjsvag og blød gang i kraft af ekstra sensorer inde i motoren, 40 Nm drejningsmoment. Klart og letlæseligt display med skarpe, grønne LED-lamper, der også kan ses tydeligt i dagslys. Tre hjælpetrin og visning af resterende batterikapacitet. Batteriet har kvalitetsceller fra LG og 500 ladecyklusser, 36 V og 10,4 Ah. Gangfunktion der betyder, at du får hjælp fra motoren, når du trækker cyklen for eksempel op ad bakke. Maks. 25 km/t, 40–70 km rækkevidde under optimale forhold. Når du køber din elcykel hos Biltema, er den færdigsamlet og klar til brug med det samme, når du henter den.

Elcykel 28″ 7 gear – Biltema.dk

Med batteriet integreret i stellet og motoren centralt placeret i kranken får du ikke kun en cykel, der ligner en almindelig, men funktionen bliver også meget lignende. Den store forskel er, at du får hjælp til at træde i pedalerne. Aluminiumstellet er stabilt og vridningsstift. Cyklen er udstyret med kvalitetskomponenter, hvilket gør den til en ultimativ allround cykel, der fungerer lige så godt i byen som på landevej og grusvej. Den fjedrende sadelpind, den bløde sadel og den ergonomisk korrekte siddestilling, der kan justeres, gør turen yderst behagelig. LED-lygter for og bag med integrerede reflekser samt reflekterende dæksider og reflekser i pedalerne giver meget fin synlighed i mørke. Motoren kommer fra verdenskendte Bafang og er af deres nyeste model. Et kraftcenter på hele 65 Nm! Motoren har momentsensor i kranken, der registrerer, hvor hårdt du træder i pedalerne, jo hårdere du træder, jo mere hjælp får du. Der er monteret et baggrundsbelyst og tydeligt display fra samme producent på styret. Displayet viser blandt andet batteristatus, hjælpetrin (0–5), hastighed, trip, samlet distance, gennemsnitshastighed, resterende distance, kalorier og tid. Batteriet på 36 V/10,4 Ah er integreret i stellet och har kvalitetsceller fra LG med 500 ladecyklusser. Når batteriet er på plads, er det låst for at forhindre tyveri. Drivline fra Shimano garanterer kvalitet og funktionalitet. Du kan nemt skifte med et greb i håndtaget. Bremserne er af hydraulisk type med organiske belægninger, der griber omkring en 160 mm skive både for og bag. Det betyder, at du hurtigt kan stoppe din cykel på betryggende og sikker måde. Når du køber din elcykel hos Biltema, er den helt samlet og klar, klar til brug med det samme, når du henter den.

Elcykel 27,5″ 7 gear – Biltema.dk

Eldrevet mountainbike til lettere terræn. 27,5″ store hjul med 2,6″ brede dæk, det vil sige lidt bredere end normalt på en mountainbike. Årsagen er ikke kun, at det ser bedre ud, det giver også fordele såsom øget stabilitet og bedre dæmpning. Motoren er monteret i baghjulet og har et drejningsmoment på 50 Nm. At have trækket på baghjulet på en mountainbike er fordelagtigt af flere grunde. Dels ligger den ekstra vægt fra motoren på baghjulet for bedre acceleration, dels for at få en mere jævn vægtfordeling. Foran er det den støddæmpede forgaffel, der vejer, og i midten sidder batteriet, altså en optimal vægtfordeling. Hvis motoren havde siddet foran, ville det let kunne ske, at forhjulet ville spinne op ad bakke, og at cyklen bliver svær at styre. Aluminiumstel med forstærkninger på e rigtige steder. Frempinden er fast og hæves ved at løsne den og lægge afstandsstykker over eller under den. Lock-on håndtag med aluminiumsender og mønstret, gribevenlig overflade. Shimano hydrauliske skivebremser for og bag. Altus bagskifter, der styres via klik-betjening på styret, syv gear. Affjedret forgaffel, låsbar til kørsel på plan vej og justerbar affjedring til terræn. Sadelpinden har hurtigspænd for hurtig justering af sadelhøjden. Flats-pedaler af aluminium med pigge for bedst muligt greb og 170 mm pedalarme. Kædeskærmen, der kun dækker over det forreste kædehjul, er af aluminium for at kunne modstå mindre slag fra grene og lignende. Justerbar sidestøtteben, der med fordel kan fjernes ved off-road-kørsel. LCD-display med visning af bl.a. hastighed, distance, batterikapacitet og hjælpetrin. Der er fire forskellige hjælpetrin, der reguleres på kontroldisplayet på styret, og som nås med tommelfingeren uden at slippe styret. Batteriet er på 36 volt og 11,6 Ah og giver dig en rækkevidde på 40–70 km. Husk, at dette er en anslået rækkevidde under optimale forhold, ved kørsel på ujævnt underlag falder rækkevidden betydeligt. Når du køber din elcykel hos Biltema, er den færdigsamlet og klar til brug med det samme, når du henter den.

Cykel – stort udvalg af cykler og tilbehør – Biltema.dk

Hos os finder du cykler i forskellige modeller til alle aldre og behov. Find både klassiske herre og damecykler, mountainbikes og elcykler. Se udvalget her

Elcykel 20″ 7 gear – Biltema.dk

Stil og komfort i en dejlig kombination. Stilfuldt design og fire tommer brede dæk giver dig garanteret opmærksomhed, når du ruller gennem gaderne. På trods af den lille størrelse sidder du komfortabelt takket være det høje styr. De tykke dæk gør din kørsel blød og mindre følsom over for ujævnheder i vejbelægningen. Hydrauliske skivebremser giver dig ekstra bid, når du skal stoppe hurtigt. Batteriet er placeret i midten for lavere og mere centralt tyngdepunkt lige under, hvor du sidder. Baghjulstrækket giver dig kraft fra samme sted, som du er vant til på en almindelig cykel. Udstyret med Shimano Tourney bagskifter og syv gear. Klar og letlæselig skærm med skarpe, grønne LED-lamper, der også kan ses tydeligt i dagslys. Tre hjælpetrin og visning af resterende batterikapacitet. Batteriet har kvalitetsceller fra LG og 500 ladecyklusser. Gangfunktion der betyder, at du får hjælp fra motoren, når du trækker cyklen for eksempel op ad bakke. 36 V/250 W elmotor med tre hjælpetrin og 10,4 Ah batteri. Maks. 25 km/t, 50–80 km rækkevidde under optimale forhold.

At tænke på inden du køber elcykel – Biltema.dk

Cykling er en af de bedste og skønneste former for motion som findes. Med en elcykel kan du desuden enkelt og behageligt køre på længere strækninger, og kan undgå at køre bil. Undersøgelser har vist at hvis du cykler en halv time om dagen forebygger du hjerte- og karsygdomme, aldersdiabetes og…

Sådan forlænger du rækkevidden på din elcykel – Biltema.dk

Til de mange førstegangskøbere giver ekspert i elcykler sine bedste råd til at få mest mulig saft og kraft ud af batteriet på elcyklen. Læs mere

Keywords: biltema elcykel, elcykel biltema, elcykel 45 km/h biltema, ladcykel biltema, el ladcykel biltema