12v køleskab biltema

Små køleskabe til lave priser online – Biltema.dk

Køleskab – Små køleskabe til lave priser online – Biltema.dk

Praktisk camping- og picnicboks med kompressor til energieffektiv brug og lavt støjniveau. Låget kan åbnes på både venstre og højre side.

Køb et mindre køleskab hos Biltema og få høj kvalitet til lave priser. Se vores udvalg online og find produkterne i vores varehuse

Minikøleskab, 4 l – Biltema.dk

De fleste modeller kan bruges både til 230/12V, så det kan benyttes i ‘almindelige’ stik og i bil, båd, camping og fritidshuse. Du finder også tilbehør som …

Lille og effektiv køleboks til midlertidig opbevaring af mad og drikke, som skal holdes varmt eller koldt. Køler ned til cirka 20 grader under omgivelsestemperatur og varmer til maks. 65 grader med indbygget termostat. LED-indikator på siden indikerer køle- eller varmefunktion. Volumen 4 liter. Tilpasset til seks dåser a 33 cl. Strømforsyning på 230 V AC eller 12 V DC, hvilket gør den lige så anvendelig i hjemmet som i bilen, i båden eller på campingturen.

Køle-/varmeboks – Biltema.dk

Med varmholdefunktion Perfekt til at placere på bilens bagsæde. Er lige så velegnet på stranden som i autocamperen og på fisketuren. To dåseholdere i låget. Køleboksen har en justerbar bærerem og kan spændes fast med bilens sikkerhedssele. Rummer 8 liter. Drives med 12 V eller 230 V. Elledninger medfølger.

Køleboks kompressor, 50 L – Biltema.dk

Praktisk camping- og picnicboks med kompressor til energieffektiv brug og lavt støjniveau. Låget kan åbnes på både venstre og højre side. Kraftige, fjederbelastede håndtag med gummigreb. LED-display, der viser indertemperatur. Med indvendig metalkurv til køling af drikkevarer. Kølekapacitet: -22 til +12 °C ved omgivelsestemperatur 25 °C. Energiforbrug: 12 V-4,2 A og 24 V-2,2 A. Netadapter og ledning med lighterstik (2 m) til tilslutning til henholdsvis 230 V og 12 V. Materiale: Skal af plast (ABS og PP). Isolering: Polyuretanskum, 100% freon-frit.

Køleboks kompressor, 26 L – Biltema.dk

Praktisk camping- og picnicboks med kompressor til energieffektiv brug og lavt støjniveau. Låget kan åbnes på både venstre og højre side. Kraftige, fjederbelastede håndtag med gummigreb. LED-display, der viser indertemperatur. Kølekapacitet: -22 til +12 °C ved omgivelsestemperatur 25 °C. Energiforbrug: 12 V-3,2 A og 24 V-1,6 A. Netadapter og ledning med lighterstik (2 m) til tilslutning til henholdsvis 230 V og 12 V. Materiale: Skal af plast (ABS og PP). Isolering: Polyuretanskum, 100% freon-frit.

Køle/varmeboks XL – Biltema.dk

Robust boks, energiklasse F, til midlertidig opbevaring af mad/drikke, som skal holdes enten koldt eller varmt. Gør livet nemmere i f.eks. campingvognen, båden og fritidshuset. Med aftagelig rumdeler. Tilsluttes enten til en 12 V stikdåse eller en 230 V-stikdåse. Energiforbrug 230 V køleposition: ca. 69 W; varmeposition: ca. 56 W. 12 V køleposition: ca. 48 W; varmeposition: 44 W. Kølekapacitet Når køleboksen tilsluttes 12 V: maks. 18-20° C under omgivende temperatur. Når køleboksen sluttes til 230 V, er den konstrueret til at bruge så lidt energi som muligt og holder derfor automatisk en jævn indvendig temperatur på 8–14°. Materiale Skal af plast (ABS og PP). Isolering i boks og låg: Polyuretanskum, 100 % freonfri.

Kølebokspakke 24 + 12 l – Biltema.dk

Kølebokspakke 24 + 12 l

Køletasker og kølebokse – hold maden kold – Biltema.dk

En køletaske eller køleboks holder mad og drikkevarer kølige og lækre i længere tid. Perfekt til sommerferien! Mange modeller til billig pris. Se vores store udvalg.

Køle/varmeboks, 24 L – Biltema.dk

Stabil boks til midlertidig opbevaring af mad-/drikkevarer, som enten skal holdes kold eller varm. Med 1 aftagelig rumdeler. Kølekapacitet: Maks. 11–15 °C under den omgivende temperatur 230 V eller 12 V DC gør den lige anvendelig i bilen og båden som til midlertidig opbevaring i hjemmet. 12 V DC-adapter og 230 V netledning medfølger.

Billader køleboks – Biltema.dk

Reserveledning til køleboks 49-585, 50-604, 50-606 och 50-607. 12 V ladeledning til lighterstikdåse.

Keywords: 12v køleskab biltema